Hydralid

UGG Australia rea,UGG Skor Sverige,UGG stövlar rea stockholm online

Ugg Skor, en legendarisk varumärke, först såg Ugg Australia rea personer skriva till Ugg dumma tecknade utseende är inte mycket kallt, är en boot, som många av de europeiska och amerikanska stjärnorna av gatufotografi har UGG Australia Skor fot ganska populär i Europa och jorden, upp UGG Australia stövlar Madden popularitet fortsatte, Japan och Korea, och Taiwan har många fans.

Ugg stövlar äkta läder och sula är mycket smutsiga, särskilt sulorna, är inte lätt färgad med damm. Om dagligen går hem, kan ta en hårtork (måste vara kallt! Ingen varm luft! ) Blåser det igen, men jag kommer att blåsa endast en gång i månaden, tid bör inte vara för lång, två minuter räcker. Ugg Sverige bästa placeras på stödplattan och använde inte tidningen på plats, effekten är mycket bra och plastpåsar på utsidan, inte förseglade, placeras i ett torrt och mörkt ställe.

Om det är vatten, regnigt, Ugg Skor Sverige tvätta inte med! Tvätta inte lera! Mer låg solexponering. Ska du använda hår hårtork kall torr, blåser torka. Denna process så snart som möjligt, och långsamt, borsta damm och lera blocket föll Ugg stövlar Sverige. Använd inte en hand eller trasa för att torka upp, sakta borstning. Vänta tills helt torr efter grova med en ren handduk och gnugga den över igen, och sedan börja 1.1 med ett suddgummi till torka den. Gummi Välj inte alltför hårt, ren platt gummi slutligen torka i sidor och botten av fotsulorna, personliga känsla är att även botten inte använder vatten till ren, särskilt när smutsiga, tvätta mer blommor. Torka av stora svarta blocket, bör tvättas noga snabbt blåsa torr.

Använd tvål tvål pulver, i handen inuti för att spela bubblor och sedan med en makeup borste, färgas med skum borste Ugg stockholm plats fett 1.1 poäng, efter en borste med en pappershandduk att absorbera bubblan. UGG stövlar rea stockholm på detta sätt, ljuset är mycket lämplig, särskilt gula, Fortsätt inte att TVÅLEN med vatten att måla platsen, kommer vanära eller oxidation. Klädde med filt tvål pulver vistelse på plats kommer långsamt gulaktig, blek inte titta

Om meddelande till UGG Sverige rea täcka upp i en påse, underhåll av personlig hygien, hår är svårt att få smutsiga i Baji. UGG är så bekväm, stoppad men ändå bomull tunna sulor och strumpor på, yttre pälsen ofta slag.